27 juli 2013

Jeg er en nørd når det kommer til film og tv...

Film nørd og samler.
Det ligger til min familie, at være film nørd og samle på film. Synes ikke, at der findes noget bedre end at gå i biografen og se en præmiere film eller at ligge hjemme på sofaen med en god dvd. Jeg er en film fanatiker og film er for mig en hobby. Jeg samler også på film – alle mine favoritter og gode klassikere. Det er ikke fordi, at jeg går ud og køber en film bare fordi den der god. Nej jeg køber de film, som virkelig rammer plet. De gode tøse film, de gode gamle, de fede action film og nye klassikere. De film som rører mig og dem som jeg lever mig ind i. De film hvor jeg tænker wauw og som virkelig lever op til mine forventninger. Jeg elsker simpelthen at se film og alle mulige forskellige genre. Mine favorit genre er eventyr, action, gys, romantik og drama. Jeg har alt for mange favorit film og er meget ubeslutsom og derfor sker det tit, at jeg laver om på rækkefølgen af mine favorit film.

Min favorit film.
Hvis der er en genre af film som jeg elsker at se, så er det tøsefilm og derfor er min favorit film også inde for den genre. Og efter at have nøje overvejet og tænkt efter, har jeg fundet frem til at det er Safe Haven. Det er en film som jeg for første gang så for ganske nylig, men som jeg allerede har set 6 gange og den er lige så fantastisk hver gang jeg ser den. I filmen 'Safe Haven' dukker den unge, smukke Katie op i Southport, North Carolina, og omhylles hurtigt af en mystik, der får indbyggerne til at stille spørgsmålstegn ved hendes fortid. Katies selvudslettende og indadvendte natur holder folk på afstand, indtil en række begivenheder fører til to nye forhold - det ene med hendes bramfrie nabo, Jo, det andet med den attraktive enkemand og alenefar, Alex. Men Katie skjuler en mørk hemmelighed, og lige som fremtiden ser lysest ud, indhenter fortiden hende.. og ændrer alt. Ikke nok med at det er en rigtig tøsefilm, så er der også masser af spænding. Historien er bare rigtig sød og jeg levede mig virkelig ind i filmen. Jeg både smilte, grinede, var bange og faldt bare pladask for filmen! Og så spiller Julianna Hough og Josh Duhamel så godt i flimen. Den er uden tvivl min favorit.

Andre favoritter;
Stuck In Love, Crazy Stupid Love, Disturbia, Easy A, The Roommate & Beautiful Creatures.

Favorit tv-serie.
“Never trust a pretty girl with an ugly secret.” Min yndlings tv-serie er helt sikkert Pretty Little Liars. Det er den fordi, hele seriens plot er så gennemført og jeg lever mig virkelig ind i serien. Den er også min yndlings fordi, det er den bedste tøseserie og jeg elsker, at karaktererne i serien har de mest smukkeste og stilfulde outfits på – den er fyldt med mode, som inspirerer mig i min daglig dag. Og så er der så mange fantastiske skuespillere med, som spiller deres roller så perfekt, at man virkelig kan relatere til dem. Og min yndlings karakter er Hanna Marin. Jeg synes hun har sådan et godt hjerte, så er hun sjov og siger sin mening og hu har den fedeste tøjstil. Her er kort hvad serien handler om. Beliggende i den fiktive by Rosewood følger vi de fire piger Spencer, Hanna, Aria og Emily, hvis klike falder fra hinanden efter forsvinden af deres “Queen B”, Alison. Et år senere, begynder de at modtage beskeder fra en mystisk anonym person under navnet “A”, der truer med at afsløre deres hemmeligheder. Først tror de at det er Alison selv, men efter hun bliver fundet død, indser pigerne at en anden kender deres hemmeligheder – inklusiv flere skjulte hemmeligheder, som de kun troede at Alison kendte. Det er virkelig den bedste tøseserie – nogen sinde!

Andre favoritter;
Teen Wolf, The Vampire Diaries, True Blood, Hart Of Dixie, Gossip Girl & Once Upon A Time.

Favorit skuespillere.
Man har altid nogle favorit skuespillere. Og ofte er det på grund af dem, at man ser de film som man ser. Det er dem som man husker fra store og uforglemmelige roller. Dem som skiller sig ud fra mængden og som vi bliver tiltrukket af. For skuespil har en del at sige, når det kommer til film og tv. Hvis skuespillet ikke er godt, er filmen eller tv-serien simpelthen ikke god. Så derfor kan I her se, hvem der er mine favoritter.

Mandelige.
Tyler Posey, Ryan Gosling, Alex Pettyfer & Channing Tatum.

Kvindelige.
Lily Collins, Emma Stone, Reese Witherspoon & Julianne Hough.

1 kommentar:

  1. Hej Rikke.

    Jeg er også helt vild med filmen "Safe Heaven" men så skulle du prøve at læse bogen ! - Den er bare fuldstændig fantastisk :D

    God sommeraften.

    SvarSlet