Om mig

Mit fulde navn er Rikke Claudia, men går under Rikke. Jeg har dog siden jeg var yngre, altid ønsket at jeg hed Claudia. Til hverdag kalder mine nærmeste mig for Prik. Jeg blev født den 12. februar 1989 og er idag 24 år. Jeg har en HG uddannelse bag mig og er uddannet salgsassistent m/profil. Efter at have gået ledig i godt og vel 2 år og 8 måneder, kom jeg til jobsamtale i tøjbutikken Gina Tricot i Odense og er idag fast ansat på 30 timer. Og jeg kan virkelig sige, at jeg elsker mit arbejde. Arbejdet er godt nok i Odense, men min bopæl er i Faaborg. En lille hyggelig havneby. Her bor jeg i lejlighed med min elskede forlovede Brian, som jeg har været sammen med i snart 3 år. Vi har også en lille kanin ved navn Princess. Om vi nogen sinde flytter aner jeg ikke, da jeg har et trygheds behov og både vores familie og venner bor her. Men jeg har altid drømt om, at flytte til Svendborg. Ved ikke hvad fremtiden bringer, men jeg ser frem til at gå den i møde. Kan dog fortælle at jeg drømmer om, at få en familie med Brian. Jeg vil gerne have to børn – en pige og en dreng. Og en gang i fremtiden, vil jeg også rigtig gerne giftes med og gerne et lille hyggeligt udendørs bryllup. Jeg har mange fremtids drømme. Drømmer også om at kunne tjene penge på min blog og udgive en bog en dag. Jeg har nemlig en lille forfatter gemt inde i mig.

Og med de forfatter egenskaber, som jeg nu selv mener jeg har, valgte jeg at oprette min første blog tilbage i 2009. Jeg har haft rigtig mange forskellige blogs. Både fordi jeg skulle finde mig selv, men også fordi jeg har haft tekniske problemer. Blogging er en rigtig stor del af mit liv og det er gået hen og blevet en hobby som jeg holder rigtig meget af. Jeg kan slet ikke forestille mig mit liv uden bloggen. Det er blevet til en vane for mig, at have mit kamera med mig og tage billeder af mit liv, som jeg ligger ud på bloggen og deler med mine læsere. På min blog kan I læse om mig, min hverdag, mine afhængigheder som tv-serier og shopping. Ja alt imellem himmel og jord. Håber I har lyst til at følge mig og læse med.

Jeg kan også nævne, at til daglig kan jeg godt lide, at tilbringe tid sammen med Brian, mine veninder og familien. Jeg er meget kreativ og tegner og maler rigtig meget. Kan også godt lide læse bøger og se Disney film – jeg er en stor Disney fanatiker! Træning, mode, indretning, fotografering og tv-serier fylder også en stor del af mit liv. Kan også nævne, at jeg elsker at gå lange ture, elsker at sove længe, er afhængig af tv-serien Pretty Little Liars, shopper alt for meget, jeg er bange for klovne, har 3 tatoveringer, har en svaghed for kjoler, jeg er et rodehoved, kan bruge en hel dag i brugskunst forretninger, snakker i søvne, elsker at tage billeder osv.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar