21 juni 2013

Det er her jeg føler mig hjemme...

Jeg kan se at der allerede har været en del inde kigge og jeg har ikke en gang afsløret noget endnu. Så om det er mine trofaste læsere eller ny til kommere, mange tak! Ja... Så fandt jeg mig selv tilbage på gode gamle Blogger. Der hvor det hele startede. Og nu er jeg tilbage - igen igen igen... Hvorfor tænker I nok og hvor mange gange kan hun dog blive ved. Ærlig talt ved jeg det ikke, men jeg håber at dette bliver sidste gang at jeg skal 'starte' en ny blog op. Hvorfor så ikke Bloggers Delight mere tænker I nok? Fordi jeg ikke var tilfreds. Der var begrænsninger og tekniske ting, som ikke var lige så gode som her hos Blogger. Blandt andet med hensyn til designet og min sideanvisninger/besøgende. Jeg kan godt lide at have frie tøjle rmed mit design til min blog og det at kunne se, hvem der rent faktisk kigger forbi min blog. Det var ikke så lige til hos BD synes jeg, så derfor er jeg nu tilbage på gode gamle Blogger.

De fleste af jer som kender mig og min blog ved hvad jeg blogger om og hvorfor jeg gør det. Til jer nye læsere kan I kigge i side menuen til højre og læse siden 'Om mig' for mere info. Og ja ellers så blogger jeg jo om alt i mellem himmel og jord, men mest min hverdag. Dog vil der ske en lille smule ændringer. Nemlig det at jeg gerne selv vil gøre min blog endnu mere personlig - har jeg ikke nævnt det før? Hehe anyway så vil jeg gøre denne blog mere personlig ved hjælp af flere billeder og videoer. Og det skal lige siges med det samme, at det vil ikke blive til blogging hver dag. Det vil jeg lige gøre konkret. For jeg har et privat liv ved siden med familie, kæreste, venner og arbejde som skal passe og det er rart en gang imellem, at kunne tage en kort blog pause og koble helt fra og så vende tilbage med ny energi og kreativitet til jer.

Men håber selvfølgelig at mine 'gamle' søde læsere vil gøre mig den lille tjeneste og følge med her over(igen igen igen). Like min facebookside(som stadig er den samme) lige her. Følge bloggen via Bloglovin lige her. Der er også stadig nogle små ting med designet som ikke helt er på plads endnu, men kommer hen af vejen. Mange tak på forhånd og velkommen til - endnu en gang!

2 kommentarer:

 1. Bare du bliver i blog verdenen, så må du flytte alt det rundt du vil :)
  Selv har jeg aldrig skiftet netop fordi det er rart selv at kunne styre tingene :)

  xoxo
  simoneshverdagstanker.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh tusinde tak søde Simone! :D Dejligt at høre du stadig læser med! <3

   Slet